De Beste Prijs

Wij bieden u de hoogste prijs voor sloopgoud en sloopzilver. Dit kunnen wij garanderen omdat wij in grote volumes inkopen.

Bereikbaarheid

info@bestegoudprijs.nl
Tel. 072 572 5224

Direct Contant Geld

Wij betalen u direct uit in contanten of via een bancaire overboeking. Onze transacties zijn volledig inzichtelijk en wij staan voor een correcte en adequate afhandeling.

Goudbaren en Zilverbaren

Umicore Goudbaren en Zilverbaren

Merken

Er zijn goudbaren en zilverbaren van diverse merken en smelterijen in omloop. Voor de inname van goudbaren en zilverbaren is het verstandig na te gaan of de kwaliteit gewaarborgd is en of de ingekochte baren wereldwijd verhandelbaar zijn. De London Bullion Market Association (LBMA) is een internationaal opererende organisatie die smelterijen en producenten van baren controleren. Zij geven jaarlijks een lijst uit van de smelterijen die LBMA geaccrediteerde baren produceren met ‘Good Delivery’-status.  Zo kunt u er zeker van zijn dat wereldwijde verhandelbaarheid en kwaliteit van het door u ingekochte edelmetaal gewaardborgd is. Zie hiervoorGold List LBMA en Silver List LBMA

Wanneer u in goud of zilver wilt investeren kunt u goud kopen of zilver kopen via onze webshop HollandGold.nl.  Voor meer informatie over het aankopen van goudbaren en zilverbaren, gouden munten of zilver munten kunt u terecht op deze website HollandGold.nl of bel ons onder nummer: 088-4688400.